YG RUN

Voor beginners en ervaren hardlopers

We vertrekken vanuit onze Veerhaven studio, met rondom de mooiste vergezichten van Rotterdam. Ren langs de overs van de Maas, het Noordereiland, de Willemsbrug en de beroemde Erasmusbrug. Misschien halen we het zelfs tot de Euromast!

Begin je net met hardlopen of heb je meer hardloopervaring? Onze hardloopgroep is voor alle niveaus.

Spoiler alert: YG RUN deelnemers ontvangen 10% korting bij Run2Day Meent.

Shop bij Run2day

Krijg extra motivatie en leer hoe je met gemak kunt rennen, terwijl je snelheid opbouwt en op een constant tempo leert hardlopen. Niels, store manager van Run2Day Rotterdam, is je coach en leert je alle hardlooptechnieken.

YG RUN  – DINSDAG 7.15 PM
Heb je al hardloopervaring maar meer routine nodig of wil je je techniek verbeteren? Doe dan mee met YG RUN, iedere dinsdag om 19.15 uur. Deel je hardlooptips en leer alle skills tijdens running school. YG RUN  geeft jou die extra kick om nog meer uit je hardlooprondje te halen. Je kunt iedere dinsdag beginnen met rennen. #getreadytorun

We starten voor onze Yogaground studio aan de Veerhaven, elke dinsdag. Zorg dat je 10 minuten van te voren aanwezig bent. Trek je hardloopspullen aan en geniet van de frisse buitenlucht. Vergeet niet je yoga legging mee te nemen voor een heerlijke stretch achteraf!

Onze hardloopgroep rent altijd ;-), behalve wanneer onweer is voorspeld.

 

Klaar voor de start

Elke dinsdag hardloop training, wat het weer ook is