FAQ

hoe start ik bij yogaground?

Beginnen is makkelijk! We raden je aan om via onze website een 3 for 20 pack aan te schaffen, hiermee koop je 3 lessen om direct goed te beginnen! Deze lessen zijn geldig tot 2 weken na activatie.

zijn er douches, kleedkamers en kluisjes?

We hebben alles wat je nodig hebt om onze studio volledig omgekleed en opgefrist te verlaten, zodat je aan de rest van de dag kunt beginnen.

schoenen of geen schoenen?

Draag indoor trainingsschoenen voor alle lessen die in onze HIT-ruimte worden gegeven. De yogalessen doe je op blote voeten.

wat is high intensity training?

Onze High Intensity of ‘HIT’ lessen zijn ontworpen om je een fullbody workout te geven, speciaal om je kracht en conditie te verbeteren en je hartslag omhoog te brengen.

Wat neem ik mee naar de yogales?

Je hoeft alleen maar een yoga mat en handdoek mee te nemen voor over je mat en een comfortabele outfit die je tijdens de les draagt. Doe je schoenen uit na binnenkomst, de yogalessen doe je namelijk op blote voeten.

Moet ik mijn eigen yogamat meenemen naar de yogales?

Neem je eigen mat mee of huur er eentje Euro 1 per keer. Maar je kan er natuurlijk ook eentje aanschaffen bij ons in de shop.

Kom ik in aanmerking voor korting?

We bieden een korting van 10% voor studenten die hun studentenpas kunnen laten zien. Sommige werkgevers hebben bij ons een abonnement, waarmee je ook korting kunt krijgen. Check het bij ons door een mail te sturen aan hey@yogaground.nl

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

We hopen dat je lang bij ons blijft. Als je toch graag je lidmaatschap wilt beëindigen, stuur dan een e-mail naar studio@yogaground.nl, je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Ik spreek geen Engels, is dat een probleem?

We geven onze lessen in het Engels, maar als je gewoon meedoet met de groep gaat het je prima lukken!

Ik ben zwanger, kan ik lessen volgen?

Wanneer je meer dan 3 maanden zwanger en in goede gezondheid bent, dan kun je weer lessen volgen. In de eerste periode van je zwangerschap kun je het beste een pauze nemen. Breng onze teacher altijd op de hoogte van je gezondheid voordat je de les begint. Check onze Mama lessen in de Veerhaven studio!

Ik ben zwanger, welke lessen kan ik volgen?

Wanneer je meer dan 3 maanden zwanger en in goede gezondheid bent, dan kun je weer lessen volgen. We raden je aan om onze lage intensiteit lessen te volgen, zoals Flex, Slow Flow, Restore en Hatha. Informeer altijd de teacher over je zwangerschap, omdat er wat poses en oefeningen zijn die minder geschikt zijn wanneer je in verwachting bent. Check ook onze Mama lessen in de Veerhaven studio! 

Les vol? Schrijf je in op onze wachtlijst

Wil je jouw favoriete les meedoen maar is die al volgeboekt? Geen zorgen, voeg jezelf toe aan de wachtlijst! Tot 8 uur voordat de les begint, word je automatisch ingeschreven. Je ontvangt een bevestigingsmail zodra je plek is geboekt. Get ready to sweat! Als je les binnen 4 uur begint, sturen we je een e-mail zodra we een plek voor je hebben. Je kunt deze vervolgens zelf boeken en dan zien we je snel verschijnen in de les!