LIDMAATSCHAPPEN

kies het lidmaatschap dat het best bij je past

Bij een onbeperkt jaar- of maandlidmaatschap, krijg je van ons iets extra’s! Je ontvangt hiermee altijd 20% korting op onze events. 

alle lessen zijn 2 credits 

schrijf je hier in!

Beginnen met bewegen is nog nooit zo makkelijk geweest. Klik hieronder om een 3 for 20 pack te kopen, geldig voor 2 weken na activatie.  

Wij kunnen niet wachten. En jij?

BEGIN NU
BEGIN NU!

Koop ons 3 for 20 pack en ga aan de slag

YG PERSONAL

word sterker, fitter, de beste versie van jezelf!

Nu is je kans om samen te werken met je favoriete docenten. Word sterker, bouw aan je flexibiliteit, verbeter je yoga practice. Kies je favoriete yoga en high intensiteit lessen, aangepast op jouw persoonlijke behoeftes.

Kies voor yoga, boksen of  high intensity training bij je favoriete docenten – je vindt ze allemaal hier. 

prijzen
Sessies van 1 uur zijn beschikbaar vanaf 65 euro, of koop direct 5  sessies voor 300 euro. Je mag één vriend meenemen naar de les.

Stuur een e-mail via onderstaande knop en ga aan de slag, blijf in beweging! 

stuur ons een e-mail
VOOR BEDRIJVEN

we komen graag bij je op kantoor om je lichamelijk en mentaal fitter te maken!

We werken samen met bedrijven om te zorgen dat hun personeel gezond, fit en gelukkig is. Met op maat gemaakte lidmaatschappen en in-house workshops, afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf.

Wil je meer weten? We komen graag bij je langs! 

Overweeg je om het hele team te belonen voor al hun harde werk? Wil je zeker weten dat je medewerkers ook genoeg ontspannen? Schaf dan nu een YGTV abonnement aan voor bedrijven. Abonneer je team of bedrijf op YGTV. In combinatie met een wekelijkse live les van ons docententeam, zorg je ervoor dat jouw team fit blijft. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Stuur ons een e-mail
MOVING IN PACKS

YGTV VOOR BEDRIJVEN