Tim Genee YG Team Yogaground Rotterdam YG personal trainer & masseur
Teacher

Tim

Yoga blijft Tim uitdagen. Het laat hem aan zijn mentale en emotionele werken, terwijl hij onderzoekt waar het lichaam werkelijk toe in staat is. Geboren en getogen in onze buurstad aan de kust, Den Haag, houdt Tim ook erg van Rotterdam. Het is de combinatie van moderne architectuur en industrieel erfgoed die ervoor zorgt dat hij hier terug blijft komen. 

Tim houdt van reizen en heeft een deel van zijn leven in het buitenland gewoond, maar vindt het nu heerlijk om thuis te komen bij zijn twee katten en zijn nieuwe hond. Tim is een expert in het vinden van de beste vegan burgers met Berlijn bovenaan zijn lijst. 

Tim geeft verschillende Flow lessen en staat bekend om zijn speelse bewegingen die je uit je comfortzone halen. Verken je mogelijkheden met Tim. 

Doe mee en ontdek de Flow fun 

Terug naar team

Maak je klaar om op een speelse manier jouw kracht te versterken en verdieping te vinden in je practice, met Tim als jouw personal trainer. Met ervaring in verschillende yogastijlen, zorgt Tim er met zijn enthousiaste energie voor dat je zo nieuwsgierig wordt als een kind en dat je echt geniet van je tijd met hem. 

Tim is een specialist in technieken voor het verbeteren van je handstand. Hij verleidt je om uit je comfortzone te komen en daagt je uit om op nieuwe manieren te bewegen. Een geweldige één-op-één sessie kan je helpen die ene pose te ‘ontgrendelen’ die altijd een mysterie is geweest. 

Tim combineert graag verschillende yoga stijlen met als belangrijkste thema het plezier tijdens zijn lessen.

Boek een één-op-één sessie met deze personal trainer, plezier en uitdaging gegarandeerd!  

Book YG personal
YG PERSONAL

he'll challenge you in new ways of moving