Maggie_team_yoga_yogaground_mama_birth_dula_mama_flow_prenatal_yoga_post_natal_zwangerschapsyoga_zwanger_mom
Teacher

Maggie

Say Aloha to happy baby pose

Maggie komt oorspronkelijk uit het midwesten van de Verenigde Staten en heeft bijna 15 jaar in Maui gewoond.  Een paar jaar geleden is ze verhuisd naar Nederland. Ze haalt haar inspiratie uit allerlei soorten bewegingen, zoals ballet, dans en theater en zelfs hardlopen en wandelen.  

Hoe heerlijk ze het ook vindt om in de wilde natuur te zijn, Maggie kan er ook ontzettend van genieten om op het strand te zijn, te surfen en zoveel mogelijk zon mee te pakken.  

Maggie houdt ervan het stadsleven te verkennen en is altijd op zoek naar unieke, lokale winkels en etnisch geïnspireerde cafés en restaurants.  

Maggie is gespecialiseerd in prenatale en postnatale yoga, dus als je een mama of aanstaande mama bent, kom dan zeker een keer naar een van haar lessen!  

Als je toevallig een surftrip naar Hawaii aan het plannen bent, kan Maggie je zeker helpen. Ze weet waar je de beste golven en de beste maaltijden kunt vinden. 

Op de vraag wat ze tot op de dag van vandaag het meest mist, is het haar weelderige tuin in Maui vol met vers fruit en groenten, Aaaloha 

Lees meer over Maggie

Terug naar team

Ben je zwanger en op zoek naar meer wat ondersteuning in deze bijzondere fase in je leven? Volg een sessie met Maggie, ze weet hoe ze moeders kracht kan geven met slimme, veilige en effectieve oefeningen die passen bij jouw unieke en individuele behoeften.

Bouw kracht op voor je zwangerschap, voor je bevalling en voor het leven. Naast haar expertise als yoga teacher, brengt Maggie haar ervaring als doula en bevallingsdocent mee naar jouw personal trainingssessie.

Als moeder van twee is Maggie niet alleen getraind in zwangerschap, bevalling en wat daarna komt, ze heeft dit zelf ook allemaal ervaren. Je kan erop rekenen dat ze je volledig ondersteunt in jouw behoeftes. Doordat ze al veel vrouwen heeft begeleid en aangemoedigd heeft tijdens deze belangrijke fase in hun leven, zal je je zeker geholpen voelen met Maggie aan je zijde.

Kom haar bezoeken in een van onze yogastudio’s in Rotterdam Centrum. Klik op de onderstaande knop om een persoonlijke één-op-één yogasessie met Maggie te boeken

Book YG personal
yg personal

she knows how to empower mamas

YG PERSONAL

come out of your head and into your body!

Maggie is heel nieuwsgierig, en blijft naast docent altijd student. Ze stimuleert jou om yoga op dezelfde manier te benaderen en leert je open te staan voor jouw mogelijkheden. Maggie is een bekend gezicht bij onze groepslessen in onze yoga studio’s in Rotterdam centrum en is nu ook beschikbaar voor één-op-één sessies! Maggie is gespecialiseerd in Vinyasa Yoga, Hot Core en Hot 26. Kom uit je hoofd en kruip in je lichaam, samen met Maggie!

Book YG personal