Nicola_team_yoga_yogaground_Rotterdam_Bikram_Hot26_Hot Core_Hatha_Yin_Hormone_therapy_For_woman_ashtanga
Teacher

Nicola

Appreciation for the small things in life

Nicola’s eerste kennismaking met yoga en mindfulness was tijdens een Ashram reis in India. Het begon met een focus op ademhaling en vanuit daar werd het onderdeel van haar dagelijks leven. Inmiddels heeft ze meer dan 800 uur yogatraining op haar naam staan, met opgedane ervaring in Laos, Thailand en Nederland. 

Met een liefde voor reizen over de hele wereld, hebben India, Indonesië en de Himalaya een speciaal plekje in Nicola’s hart. Wanneer ze onderweg is, is ze altijd op zoek naar kleine dingen die haar laten glimlachen. Haar favoriete keuken is de Thaise keuken, welk gerecht maakt niet uit, het is allemaal zó lekker 

Nicola, oorspronkelijk uit Tsjechië, kwam als twintiger naar Rotterdam en werd direct verliefd. Toevallig leerde ze hier ook de liefde van haar leven kennen en sindsdien is Rotterdam haar thuishaven. Maak in haar lessen kennis met haar nuchtere aanpak en brede ervaring in verschillende yogastijlen.  

Lees meer over Nicola

Terug naar team

Nicola is gespecialiseerd in Hatha yoga, hormoon yoga therapie en therapeutisch werk voor vrouwen. Ze weet jouw hormonen weer terug in balans te brengen door middel van beweging. Nicola staat klaar om je op de goede weg te helpen bij je yoga-ervaring. Werk samen met haar aan het integreren van yoga in je dagelijkse routine. Wil je meer kunnen ontspannen, je yoga practice verder verdiepen of wat meer individuele aandacht, boek dan een één-op-één in een van onze Studio’s in het centrum van Rotterdam.

Klik op de onderstaande knop om een persoonlijke één-op-één yogasessie of yoga therapy sessie met Nicola te boeken.

Book YG personal
yg personal

she's ready to set you on the right path